Új jelszó kérése
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
Legnépszerűbb termékeink
Látogató számláló
0
2
9
9
8
6
2
Elérhetőség
xxxxx
Fizetési megoldás

Hormonegyensúly tanácsadás

 Fő kategória >Hormonegyensúly tanácsadás

Gergely Veronika hormonegyensúly tanácsadó vagyok.
Hét évvel ezelőtt érlelődött meg bennem az a gondolat, hogy segítséget nyújtsak olyan pároknak akiknél nem jön a baba. Három gyermekes családanyaként nem kellett sokat gondolkodnom azon, mit érezhet egy olyan nő aki gyermek után vágyódik. Hiába...

Sokszor apró megoldásokon múlik a siker! Nem egyszer pedig lelki gátja van a fogantatásnak.
Ismereteimet napról napra bővítem, hogy mindig naprakész információkkal láthassam el, aki hozzám fordul segítségért.Számos internetes portálon vagyok szakértő, rendszeresen tartok előadásokat.
Lehetőség van konzultációra, amely lehet személyes, e-mailen vagy telefonon folytatott megbeszélés. A konzultáción meghallgatom a leendő kismamát, tanácsokkal és információkkal látom el, amiből azt használ fel, amit jónak lát. Ha esetleg nem járt még bizonyos vizsgálatokon vagy nőgyógyásznál, hangsúlyozom annak fontosságát!
Miután a konzultációra való igény megnövekedett úgy döntöttem, hogy egy gyorsabb lehetőséget találok annak érdekében, hogy mindenki választ kaphasson kérdéseire és minél előbb elkezdhesse a terápiát.

Ezért e-mailen,telefonon vagy skype-on tartom a konzultációt. A konzultáció feltétele,hogy Ön kiválassza az Önnek legmegfelelőbb formát és az annak megfelelő konzultációt megrendelje,illetve ellenértéke beérkezzen cégünk számlájára.

Hangsúlyozom,hogy az általam elmondottak nem helyettesíthetik a szakszerű orvosi vizsgálatokat csupán kiegészítik azt. Büszke vagyok rá,hogy több orvos is elimerően nyilatkozik munkámról és a közös munkától sem zárkózik el.

 

Attól pedig még boldogabb vagyok,hogy sok boldog kismamával örülhettem már együtt :)


E-mailes konzultáció (bababolt185716)
E-mailes konzultáció

E-mailen szeretnék személyre szóló konzultációt,életmód tanácsokat, leleteim kiértékelését. 

A konzultációs felületet  I T T találja.

A konzultációra az utalás beérkezése után, e-mailen kerül sor. NEM egyszeri alkalom,visszakérdezhet,kommunikálhatunk természetesen.

 

 
6 299 Ft + ÁFA (8 000 Ft)

Sorrend:

Webáruház készítés