Új jelszó kérése
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
Legnépszerűbb termékeink
Látogató számláló
0
2
9
9
8
6
2
Elérhetőség
xxxxx
Fizetési megoldás

Nor-Oil termékek

 Fő kategória >Nor-Oil termékek

A lazacok feldolgozása során keletkezett lazacolaj a világ egyik legfrissebb lazacolajának számít. A lazacok feldolgozása az olaj kinyerésével bezárólag mindössze a kifogástól számított 75 percen belül történik meg. Az olaj rendkívül gyors kinyerésének köszönhetően a NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolaj mindazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint maga a friss lazac.

Az olaj nem megy át semmilyen vegyi kezelésen vagy finomításon. Mindössze maximum 2 percig melegítik fel maximum 90 °C-ra (párolási hőmérséklet), ellentétben a halolajak többségével, melyeket akár több órán keresztül hevítenek 180-250 °C-on.
Ezért hívjuk Szűz Lazacolajnak!

A Szűz Lazacolajhoz a kinyerést követően egy természetes antioxidáns kerül hozzáadásra, mely megőrzi az olaj frissességét, eredeti állapotát, tulajdonságait. Minden olaj ki van téve az oxidációs folyamatoknak, mely folyamatosan roncsolja azok minőségét, frissességét. A természetes antioxidáns segítségével a NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolaj hosszú ideig megőrzi frissességét.

A NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolaj természetes antioxidáns tartalmát a POLARØL AS norvég cég biztosítja. A cég ügyvezetője, Dr. Petter Tidemand-Johannessen tengerbiológus kifejlesztett egy olyan természetes antioxidánst, amely nem változtatja meg a friss lazacolaj egyetlen egy tulajdonságát sem.

Az olaj előállítása és a kapszulázása is Norvégiában történik. A végleges csomagolást Magyarországon kapja meg.


NOR-OIL szűz lazacolaj családi kiszerelés ( 500 ml )

Az Omega-3 zsírsavak esszenciális zsírsavak, melyeket kizárólag külső forrásból tudjuk biztosítani szervezetünk számára. Ennek leghatékonyabb módja a lazac, illetve a tiszta, szennyeződésmentes lazacolaj fogyasztása.

Az Omega-3 zsírsavak az általános hatásokon túl jelentős mértékben hozzájárulnak a fizikai teljesítmény növeléséhez!
Az Omega-3 zsírsavak az aerob anyagcsere fokozásával az állóképesség és az erő fejlődéséhez vezetnek.
Az alábbi élettani hatások különösen fontosak a sportolók a megfelelő teljesítmény eléréséhez:

fokozott oxigén- és tápanyagszállítás a sejtekhez, a csökkent vér viszkozitásnak köszönhetően,
sokkal rugalmasabb vörösvérsejt-membránok,
fokozott aerob anyagcsere,
fokozott energiaszint és állóképesség,
fokozott edzésidőtartam és -intenzitás,
a növekedési hormon felszabadulásának fokozása a helyreállás fokozásával,
gyulladások, ízületi és szalagsérülések megelőzése,
a túledzés okozta gyulladások csökkentése, a sérülés gyógyulásának segítésével.
az Omega-3 érzékenyebbé teszi az izmot az inzulinra, támogatja a glikogén raktárak felépülését, az aminosavak izmokba való belépést, miközben megőrzi a glutamin raktárakat.

 
4 709 Ft + ÁFA (5 980 Ft)
NOR-OIL szűz lazacolaj rágókapszula gyerekeknek ( 60 db )

A NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolaj Rágókapszulát azon gyermekeknek ajánljuk, akik nem szeretik a hal ízét, nem hajlandók azt meginni. Ez a rágókapszula nagyon finom, teljesen természetes alapanyagból készült citrom-narancs ízesítést kapott, mely minden korosztály ízlésének megfelel.

A gyermekek fejlődéséhez az Omega-3 zsírsavak nélkülözhetetlenek. A várandósság utolsó időszakában és a kisgyermekkorban, a tízes évek elejéig alakul ki az agy és az idegrendszer. Ekkor van a fejlődés legintenzívebb szakasza. Az Omega-3 zsírsavak, az EPA és a DHA bevitele ekkor kimagaslóan fontos, természetesen a hagyományosan értelmezett gyermeknevelési folyamatok mellett. Az EPA és a DHA a sejtek alkotó elemei, de a szervezet önmaga nem tudja előállítani, ezért külső forrásból, halakból, tengeri állatokból és bizonyos növényekből tudjuk felvenni. A legjobb és hasznosulását tekintve a legeredményesebb a tengeri halakból származó Omega-3 zsírsav. A halfogyasztás az európai országokban nem éri el a szükséges határértéket ezért számos tudós, orvos, természetgyógyász az Omega-3 zsírsavak más jellegű pótlását javasolja.

Számos nemzetközi tanulmány beszámol arról, hogy az Omega-3 zsírsavak milyen kedvezően befolyásolják többek között a gyermekek gondolkodását, magatartását, viselkedését, szellemi és fizikai teljesítményüket. Az EPA és a DHA zsírsavak elősegítik az eredményesebb tanulást, az érdeklődés kiszélesedését, aktívabbá és mégis nyugodtabbá teszik gyermekeinket.

Az Omega-3 zsírsavak a csecsemőknél és a gyermekeknél közreműködnek:


a látásélesség kifejlődésében,
a szellemi fejlődésben,
az idegrendszeri fejlődésben,
pozitív hatással vannak a hiperaktivitás kezelésére,
a koncentrálóképesség erősítésében,
készségek kialakulásában, fejlődésében.
Továbbá kisgyermekkorban:

fejlesztik a koncentrálóképességet,
segítik a mozgásszervi problémák javítását,
erősítik az immunrendszert,
allergiás reakciók kezelését is pozitívan befolyásolják,
javítják az olvasási készséget,
segítik és fejlesztik a problémamegoldó képességet.
Számos nemzetközileg elismert kutató bebizonyította, hogy bizonyos Omega-3 zsírsavak hiánya okozhat asztmás, ekcémás, allergiás tüneteket és egyéb bőrproblémákat, hiperaktivitást, epilepsziát vagy akár bizonyos fül-orr-gégészeti betegségeket is.

Az Omega-3 zsírsavakban gazdag NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolaj szedése, fogyasztása után 2-4 hónappal javul a gyermekek koncentráció képessége, nyugodtabbakká válnak. Az általános egészségük jobb állapotba kerül, mint az olaj szedését megelőzően.

Hosszabb ideig képesek koncentrálni, tanulni, odafigyelni a tanórákon. Magasabb erőkifejtésre képesek, csökkennek a magatartásbeli problémák és a hangulatváltozások

 
3 535 Ft + ÁFA (4 490 Ft)
NOR-OIL Omega3 kismamáknak ( 60 db )

A folsav és a terhesség:
Várandósság alatt megnő a szervezet folsav igénye!

Elsősorban a velőcső-záródási rendellenességek megelőzése miatt van nagy szerepe, hiszen a terhesség korai szakaszában a fejlődő embrió gerincét, a velőcsövet lezáró folyamat csak folsav megfelelő mennyiségű jelenlétében megy végbe hibátlanul.

folsav

A terhesség során a magzat fejlődését leginkább a sejtosztódás határozza meg, ezért a megfelelő mennyiségű folsav bevitele a DNS előállításában betöltött szerepe miatt rendkívül fontos.

A napi szükséglet 0,05-0,2 mg, ami terhesség alatt 0,3-0,4 mg-ra nő. Így a terhességre való felkészülés alatt, illetve a terhesség első 12 hetében az ajánlott napi adag napi 0,4 mg, azaz 400 µg. Maximálisan napi 1 mg vehető be!

Mik is azok a velőcsőzáródási rendellenességek?


A velőcsőzáródási rendellenességek (agy- és koponyahiány, nyitott gerinc) a leggyakoribb fejlődési rendellenességek közé tartoznak.

A magzati idegrendszer fejlődése során az agy és a gerincvelő az ún. velőlemezből alakul ki, amely normális esetben velőcsővé záródik. Ha ez a záródás elmarad vagy nem teljes, akkor beszélünk velőcső záródási rendellenességről.

A velőcső záródására a terhesség 28. napjára fejeződik be.

A folsav bevitele javasolt kismamáknak, mert:

Hozzájárul a normál vérképződéshez
Hozzájárul a normál homocisztein-anyagcseréhez
Hozzájárul a normál pszichológiai funkciók fenntartásához
Hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez
Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez
Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban
A terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében
Részt vesz a normál aminosav-szintézisben.

 
4 402 Ft + ÁFA (5 590 Ft)
NOR-OIL szűz lazacolaj kapszula ( 60 db )A Szűz Lazacolaj kapszula előállítása – úgy mint a benne lévő lazacolajé – Norvégiában történik. A kapszula anyaga lágy zselatin, mely könnyű felszívódást biztosít és megőrzi a kapszula tartalmának minőségét.
A kapszulákat már az 1700-as években is használta az emberiség. A zselatinkapszulák feltalálása az 1830-as évekre tehető, Mothes és Dublanc nevéhez fűződik.

NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolaj kapszula és az Omega-3 zsírsav
A NOR-OIL Premium Omega-3 lazacolaj kapszula, a zselatinnak köszönhetően megőrzi a lazacolaj minden tulajdonságát, mellyel az olaj a kinyerésének pillanatában rendelkezik. Ez a „csomagolási” forma már hosszú évtizedek óta nyújt megoldást a kimagasló termékek minőségének hosszú távú megőrzésében.
Az emberek, főleg a közép európai emberek nincsenek hozzászokva az erős halszaghoz. Mint mindenki tudja, a lazacnak is van egy jellegzetes halszaga, melyet a lágy zselatin kapszula segítségével szinte nullára csökkentünk. Így alkalmassá válik a termék a szájon át történő beszedésre. Akit nem zavar a lazac természetes szaga és íze, annak elsősorban a friss lazacolaj kanalazgatását javasoljuk!
A NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolaj kapszula biztosítja a napi esszenciális Omega-3 zsírsav bevitelt. A kapszula rendszeres napi szedésével számos betegség megelőzhető vagy a már meglévő tünetek csökkenthetők, akár el is mulaszthatók. 


 
2 669 Ft + ÁFA (3 390 Ft)
NOR-OIL szűz lazacolaj gyerekeknek ( 300 ml)

Az Omega-3 zsírsavak már a várandósság kezdeti stádiumában szükségesek a kismamáknak, sőt, már a baba tervezésekor ajánlott elkezdeni fogyasztásukat. Rendszeres fogyasztásukkal csökkenhet az allergiás reakciók kialakulásának esélye a megszületett gyermekeknél, illetve jótékony hatással vannak a gyermekek bélfalának kialakulására. Ennek, mint tudjuk, létfontosságú szerepe van az immunrendszer megfelelő működésében. A várandósság alatt kiemelkedően pozitív hatással van a magzat agyi és idegrendszeri folyamatainak kialakulására.

NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolaj Gyermekeknek

A gyermekek fejlődéséhez az Omega-3 zsírsavak nélkülözhetetlenek. A várandósság utolsó időszakában és a kisgyermekkorban, a tízes évek elejéig alakul ki az agy és az idegrendszer. Ekkor van a fejlődés legintenzívebb szakasza. Az Omega-3 zsírsavak – EPA és a DHA – bevitele ekkor kimagaslóan fontos, természetesen a hagyományosan értelmezett gyermeknevelési folyamatok mellett. Az EPA és a DHA a sejtek alkotó elemei, de a szervezet önmaga nem tudja előállítani. A legjobb és hasznosulását tekintve a legeredményesebb a tengeri halakból származó Omega-3 zsírsav. A halfogyasztás az európai országokban nem éri el a szükséges határértéket ezért számos tudós, orvos, természetgyógyász az Omega-3 zsírsavak más jellegű pótlását javasolja. A NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolajat Norvégiában a kihalászástól számított 75 percen belül nyerik ki a friss, ellenőrzött lazacokból. A TOTOX értéke 2 alatt van, ami jelzi kimagasló frissességét.

Az Omega-3 zsírsavak felnőtt szervezetre gyakorolt hatását már ismerjük. Többek között optimalizálják a szív és érrendszer, valamint az idegrendszer működését, pozitív hatással vannak a szemre, a bőrre, az ízületekre és enyhítik a fájdalmas gyulladásos tüneteket. Erősítik az immunrendszert és csökkentik a krónikus betegségek kialakulásának esélyét.


gyerek_uveg_felNézzük meg miért is jó gyermekeinknek:

A kismamák táplálkozása már a terhesség alatt is nagyon fontos. Lényeges a számtalan vitamin és ásványi anyag bevitele. A változatos táplálkozásban kiemelkedő szerepet kell, hogy játsszanak a halak is. A főszerep az Omega-3 zsírsavakban gazdag halakra helyeződik. A magzati korban, kiemelten az utolsó trimeszterben az Omega-3 esszenciális zsírsavak szerepe meghatározó az agyi fejlődésben és a retina kialakulásánál. Ha az anya nem fogyaszt elegendő, Omega-3 zsírsavakban gazdag halat, akkor azt pótolnia kell halolaj formájában. A NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolaj termékcsalád kiszolgálja a családot, a kismamát és megoldást biztosít a megszületett babáknak, gyermekeknek is.

A megszületett csecsemő az anyatejjel is megkapja a számára fontos zsírsavakat, amennyiben az anya helyesen táplálkozik, vagyis rendszeresen fogyaszt Omega-3 zsírsavakban gazdag halat, vagy jó minőségű, friss lazacolajat.

Az Omega-3 zsírsavak a csecsemőknél és a gyermekeknél közreműködnek:

 • magzati stádiumban a retina kialakulásában,
 • a látásélesség kifejlődésében,
 • a szellemi fejlődésben,
 • az idegrendszeri fejlődésben,
 • pozitív hatással vannak a hiperaktivitás kezelésére,
 • a koncentrálóképesség erősítésében,
 • készségek kialakulásában, fejlődésében.

Továbbá kisgyermekkorban:

 • fejlesztik a koncentrálóképességet,
 • segítik a mozgásszervi problémák javítását,
 • erősítik az immunrendszert,
 • allergiás reakciók kezelését is pozitívan befolyásolják,
 • javítják az olvasási készséget,
 • segítik és fejlesztik a problémamegoldó képességet.

Számos nemzetközileg elismert kutató bebizonyította, hogy bizonyos Omega-3 zsírsavak hiánya okozhat asztmás, ekcémás, allergiás tüneteket és egyéb bőrproblémákat, hiperaktivitást, epilepsziát vagy akár bizonyos fül-orr-gégészeti betegségeket is.

Az Omega-3 zsírsavak adagolása a gyermekek részére történhet:

 • anyatejjel, amikor az édesanya fogyaszt lazacolajat,
 • közvetlenül adagolva a lazacolajat,
 • nagyobb gyermekek részére kapszula vagy olaj formájában is.

Az Omega-3 zsírsavakban gazdag NOR-OIL Premium Omega-3 Lazacolaj fogyasztása után 2-4 hónappal javul a gyermekek koncentráció képessége, nyugodtabbakká válnak. Az általános egészségük jobb állapotba kerül, mint az olaj szedését megelőzően.

Hosszabb ideig képesek koncentrálni, tanulni, odafigyelni a tanórákon. Magasabb erőkifejtésre képesek, csökkennek a magatartásbeli problémák és a hangulatváltozások.

 
3 134 Ft + ÁFA (3 980 Ft)

Sorrend:

Webáruház készítés