Tanácsaink, termékeink nem egy esetben segítettek

Múlt héten született meg a kisbabám és ezt többek között a Women's Creamnek köszönhetem, mely átsegített az első 14-16 héten, azok után, hogy az egy évvel korábbi terhességem az 5-6. héten már nem maradt meg. Összesen 2 évig voltunk sikertelen babavárók. Ha jól emlékszem, a krém használat elkezdését követő harmadik ciklusban fogant meg a kisfiunk, aki most itt szuszog a karomban 1 hetesen. 

További jó munkát Neked és hasonló sikereket kívánok a többi vásárlódnak is!

Köszönettel:

N.Dóri"

           

„Szeretném megosztani Veletek pozitív tapasztalataimat a babaproject.hu oldalon található termékekkel kapcsolatosan. 

A mi kis babaprojektünk 2013. augusztusában kezdődött. Az első pár hónapban az ösztöneimre próbáltam hagyatkozni az időzítés terén, próbáltam figyelni a testem rezzenéseit, majd letöltöttem egy telefonos alkalmazást, amiben figyelemmel kísérhettem a ciklusaimat, és vettünk ovulációs tesztet, hogy az időzítés ne legyen probléma. 

Természetesen egyre jobban elkeserített a menstruáció, és próbáltam utána olvasni, milyen természetes szerekkel lehet elősegíteni a baba érkezését, mivel segíthetjük a megtermékenyülést. Így találtam rá a babaproject.hu oldalra is, ahol már az elején nagyon sok információhoz jutottam a témát illetően, és egyből gyanakodtam, hogy lehet, hogy ösztrogéndominanciám van, a felsorolt tünetek alapján. 

Felhívtam Verát, és megbeszéltünk egy telefonos konzultációt, ami során nagyon sok hasznos dolgot tudtam meg, és megbeszéltük, hogy mivel érdemes elindulni:

- mivel nem volt szabályos a menstruációs ciklusom, így elkezdtem szedni barátcserje kapszulát,

- a szeretkezések során használtuk a termékenységet stimuláló gélt, 

- a ProCreation ovulációt serkentő kapszulát ovoláció előtt, és

- a Women's Cream-et ovuláció után.

 

Január elején kezdtük el bevetni ezeket az eszközöket, és februárban megtörtént a csoda, márciusban már nem jött meg a menstruációm. 14. hétig kentem magam napi 2x-er a Women's Cream-mel, most járunk a 15. héten, eddig minden rendben zajlott, így ezúton is szeretném meghálálni Vera támogatását, és biztatni minden kisbabát tervező párt, hogy ne csüggedjenek, és vegyék igénybe a babaproject.hu segítségét.”

 

„A mi tortenetunk 2010 -ben kezdodott, mikor elhataroztuk, hogy csaladot szeretnenk alapitani. Par honap sikertelen probalkozas utan 2011 elejen 3 honapos ovulacios teszt hasznalat utan teherbe estem. A tesztek segitsegevel kiderult, hogy a peteeresem a 17-19 ciklusnapon szokott lenni, mig a lutealis fazisom csak 10-11 nap volt. Sajnos ez a baba elment aprilisban a 7. terhessegi heten.  Mikor lelkileg sikerult egy kicsit megerosodnom, utana neztem a problemamnak, mivel a nogyogyasz a vetelesre csak annyit mondott, hogy ilyen elofordul, ha legkozelebb ujra varandos leszek, a pozitiv teszt utan keressem fel, es fel fog irni Utrogestant.

 

Az interneten talaltam ra az oldaladra, es a Women’s Creamre. Ugy gondoltam, egy probat meger, sok pozitiv hozzaszolast is olvastam rola a forumokon. 2011 oszen talalkoztunk szemelyesen. Tobb mint egy orat beszelgettunk, szuper tanacsokat kaptam Toled, es rengeteg sok biztatast. Remenyt adtal, ami ebben a helyzetben nagyon sokat segitett. Elkezdtem kenni a kremet, a megbeszeltek szerint, az ovulacio utan napi ketszer. A lutelalis fazisom a masodik honaptol 12 napos lett, ami mar eleg ahhoz, hogy megmaradjon a baba. Sajnos azonban a teherbe nem estem. Decemberre mar feladtam lelkileg. Ugy gondoltam, hogy majd en is olyan no leszek, aki rettentoen vagyik sajat gyermekre, de csak a maseit dajkalhatja. Nem foglalkoztam tobbet a dologgal, ujra sirni tudtam, eloszor az aprilisi vetelesem utan. Elfogadtam, hogy az elet gyerek nelkul is lehet szep. Bevallom, decemberben sem a kremet nem kentem, sem a terhesvitamint nem szedtem. Es lass csodat!!! 2012. januar 13-an (penteken) pozitiv lett a tesztem, mert csak nem akart megjonni a menstruaciom. Meg aznap delutan felhivtalak. Sugarzott a hangodbol, hogy egyutt orulsz velem, es ez hihetetlenul jol esett. Megbeszeltuk, hogy a biztonsag kedveert napi otszor fogom kenni a kremet. Kentem is szorgalmasan. Ma mar felidon tul jarunk, idokozben kiderult, hogy a kislanyunkkal. A 14. hetig kentem napi otszor a kremet, aztan 2 hetig napi negyszer, majd egy-egy hetig napi haromszor, ketszer es vegul egyszer. Mindezido alatt egyszer sem vereztem (pedig rettenetesen feltem tole). Biztos vagyok benne, hogy a Women’s Creamnek koszonhetoen.”

 

„Novemberben kezdtük el használni a Conceive Plus termékenységet stimuláló gélt minden egyes együttlétnél. A hőmérőzéssel kiegészítve - amit igen jó módszernek találok - igyekeztünk a fogékonynak vélt időszakban kétnaponta együtt lenni természetesen minden egyes alkalom után a "kispárnás" trükköt is bevetettük a katonák minél nagyobb számú ’feljutása’ érdekében. Már az első hónap meghozta a sikert, a ’nemvárt’ napján már a 10-es terhességi teszt (szintén innen rendeltem) egyértelműen két csíkot mutatott. Nem is gondoltam volna, hogy ekkora segítség ez a síkosító. Előtte is használtunk síkosítót (egészségügyi okok miatt), de nagyon örültem, hogy megtaláltam Vera oldalát és egyből éreztem, hogy ez a termék segíteni fog a megtermékenyülésben. Ezúton ajánlom annak is, aki még hezitál a kipróbálásával. Hozzátenném még, hogy 39 éves múltam és fél év természetes felkészülés után ez volt az első igazán éles hónapunk. Köszönettel és szurkoljatok, hogy a továbbiak is rendben legyenek, semmit nem elkiabálva: Eszter”

 

„Nem lehet szavakkal kifejezni köszönetünket, hálánkat Neked amiért hozzásegítettél egy kicsi élet megfogantatásához.
Inkább a már meglévő és leendő kismamiknak üzennék:
2 sikertelen terhesség és a hormonális helyzet teljes zavara után, jelenleg 22 hetes Nagyon Boldog, egészséges kismama vagyok a pici Leventével:)
Mindezt Verának köszönhetem,aki idejét,tudását nem kímélve "kezelésben"részesített. Nagyon sok terméket,gyógyszert kipróbáltam már orvosi javaslatokra, de sajnos eredménytelenül . Vera a Women's Cream-használatát javasolta nekem egy kis méhpempő használatot és 2 hónapon belül megtörtént a csoda:)!!! Ő pontosan tudta mire is van szükségem, emberileg is támogatott. Mindent sikerült az Ő web- oldalán beszereznem a terhesség tervezésétől a terhességi tesztekig, tehát a www.babaproject.hu oldalnak is rengeteget köszönhetek.”

"Sziasztok!
Nekem a már megtermékenyült petesejt beágyazódását és ezáltal a baba megmaradását segítette a Women's Cream. Két sikertelen terhességem volt sárgatest elégtelenség miatt, így megrendeltem a Women's Creamet. De mire elkezdtem volna kenni, ismét megtermékenyült egy petesejtem, majd az orvosom megállapította a terhességet és az UH után barnás folyásom lett. A korábbi két terhesség is így ment el, ezért gyorsan elkezdtem kenni a krémet, és a pici fiam most 21 hetesen vígan mocorog a hasamban! : ) Az egyik korábbi terhességemnél szintén próbálkoztunk utólag progeszteron bevitellel (Utrogestan), azonban nem segített. A Women's Cream viszont sokkal jobban szívódik fel és nélküle nem élne a kicsikém. Köszönöm Vera, hogy ajánlottad a krémet, nem tudom eléggé dícsérni a hatását!
Nóra "

 

„A bevezetőben leírnék néhány gondolatot magamról, csak azért mert tudom, hogy sok nőtársam van hozzám hasonló helyzetben.

43 éves vagyok, elváltam, jelenleg nincs párom, de, ha megtalálom az igazit, mindenképpen szeretnék egy kisbabát. A gyermekvállalás 40 felett sem ritka manapság, és természetesen nem is lehetetlen.

Négy évvel ezelőtt az éves nőgyógyászati vizsgálaton az orvos talált nálam egy 25 mm-es miómát. Megdöbbentem, de az orvos megnyugtatott, hogy ebben a korban ez már gyakori a nőknél, nem kell különösebben törődni vele, viszont évente ellenőriztetni kell. Ezzel egy időben parfüm allergiás is lettem. A következő évben a mióma 26 mm-es lett. Tavaly már 2 jött elő, a meglévő 27 mm-esre nőtt, az újabb 16 mm-es volt. Ekkor már igazán elkezdtem aggódni, de még mindig azt mondták, hogy kicsik, nincs teendő velük, csak az ellenőrzés, és általában nem nőnek túl gyorsan. Ismét eltelt egy év. Az idén, 2010. augusztus közepén, az aktuális vizsgálaton a már meglévő két miómagöböt 31 mm-esnek, és 21 mm-esnek mérték. Az orvos azzal rémisztett meg, hogy nem ártana őket eltávolítani, mert, ha ilyen ütemben fejlődnek, hamarosan vizelettartási és más panaszaim is lehetnek. Semmilyen panaszom nem volt, a menstruációm is rendesen megjött minden hónapban. Nagyon el voltam keseredve, és tudtam, hogy műtétnek alávetni magam nem akarom.

Még aznap rátapadtam az internetre, és szinte minden lehetséges oldalt végignéztem a miómákkal kapcsolatban. Az orvosi oldalak nagy része a műtéti beavatkozást említette szinte egyedüli megoldásként. Ezt én nem akartam elfogadni, és tovább keresgéltem.

Akkor fedeztem fel Dr. John Lee és Dr. Jesse Hanley figyelemre méltó cikkeit. Laikus ésszel is meggyőzőnek találtam az általuk felsorakoztatott érveket. Mindketten az ösztrogén túlsúlyával magyarázzák a miómák megjelenését. Dr. Jesse Hanley egy konkrét esetből kiindulva még a lelki tényezőket is említi, de általában objektív okokra hívják fel a figyelmet mindketten. Ez utóbbiak lehetnek; a magas ösztrogén tartalmú ételek, italok, kozmetikumok, különböző háztartási szerek, amelyekre részletesen nem térnék ki. Számomra Dr. tanulmánya volt leginkább hatással, mert ő is nő, és a nők még érzékenyebbek az őket érintő egészségügyi problémákra. A doktornő tanulmányának második részében figyeltem fel a progeszteron alapú krémek pozitív hatására, amelyek visszafejlesztik a miómát, konkrét esetekkel is példáz.

Sok olyan tünetről olvastam a tanulmányokban, amelyek nálam is az ösztogéndominanciára utaltak. Néhányat megemlítenék: kb. a miómák megjelenésével egy időben lettem allergiás egyes kozmetikumokra, parfümre, sok kávét ittam, ami ugyancsak kockázati tényező lehet. A mellfeszülés, sokszor a ciklustól függetlenül jelentkezett, gyakran voltam feszült, ideges, szorongó, minden ok nélkül.

Így jutottam el Babaprojekt oldalra, ahol a Women’s creamet (progeszteron alapú krémet) megtaláltam. Az oldal tanácsadójától érdeklődtem a krémről, és már másnap megrendeltem. Az utóbbi időben csökkentettem a kávéivást, jobban figyelek az étkezésekre, az anyagcserémre, igyekszem többet mozogni. A terápia szerint alkalmaztam krémet; 2010. szeptember 1-jén kezdtem, 3 hónap múlva, december 10-én, az ultrahangos vizsgálaton az egyik mióma már 20 mm-esre, a másik 19 mm-esre zsugorodott. Az nőgyógyász csodálkozott a kedvező változáson, próbálta lehetséges tévedésekkel magyarázni - szerintem ő sem hitte el, amit mondott-, de én tudom, hogy nem lehet tévedés, mert a számítógép mindent nagyon pontosan kimutat, 11 mm-es tévedés pedig már abszolút kizárt, a másik esetben pedig 2 mm. Két eltérés egyszerre?! Nagyon boldog voltam, de az orvosnak nem árultam el semmit. A váróteremben, miközben az asszisztensek megírták az adminisztrációt, örömömben félhangosan odaszólaltam a húgomnak, aki elkísért: Működik!!!

Tovább fogom használni a Women’s creamet, hiszek benne, hogy a miómákat végleg megszünteti. Akkor talán a nőgyógyásznak is elmondom.

Zsuzska"

Webáruház készítés
shopmania.hu olcso.hu kirakat.hu arcedula.hu