Facebook

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Látogató számláló

0
4
0
0
0
4
0

Szavazás

HOL TALÁLT A BABAPROJECT ÁRUHÁZRA?

Hírek

2015.05.10 18:38

Nagy örömünkre, sikerült megoldást találnunk,hogy Önöket gyorsabban ki tudjuk szolgálni. Mától a Women's Cream,D3 vitamin krém,Men's Cream, MSM krém,barátcserje és DHEA kiszállítása csak 2 munkanap. Figyelmükbe ajánljuk tesztmánia menűpontunkat ahol több csomag közül válogathat kedvező áron,ráadásul némely csomag kiszállítása díjmentes.

BABAPROJECT

ELÉRHETŐSÉGÜNK:

Telefon: +36302222437
E-mail: info@babaproject.hu

 

"Tíz évvel ezelőtt érlelődött meg bennem az a gondolat, hogy segítséget nyújtsak olyan pároknak akiknél nem jön a baba. Három gyermekes családanyaként nem kellett sokat gondolkodnom azon, mit érezhet egy olyan nő aki gyermek után vágyódik. Hiába...                                                                                        

Sokszor apró megoldásokon múlik a siker! Nem egyszer pedig lelki gátja van a fogantatásnak.
Ismereteimet napról napra bővítem, hogy mindig naprakész információkkal láthassam el, aki hozzám fordul segítségért.

Lehetőség van konzultációra e-mailen. A konzultáción a leendő kismamát, tanácsokkal és információkkal látom el, amiből azt használ fel, amit jónak lát. Ha esetleg nem járt még bizonyos vizsgálatokon vagy nőgyógyásznál, hangsúlyozom annak fontosságát!

Újdonság 2014-től ! Online konzultácó: ITT    

Nem csak a teherbeesés az egyetlen téma, hanem a változókori tünetek és ezek enyhítése is. Sőt azt a fontos témát is körbejárjuk, mit tehetünk annak érdekében, hogy kislányunk már  időben odafigyeljen az egészséges életmódra, ezzel együtt hormonháztartásának védelmére. Nem is gondolnánk milyen egyszerű dolgokról is van szó!

Az oldal webáruház részében pedig igyekszünk a babatervezéssel, a kismamák kényelmével és a babaápolással kapcsolatos termékek széles palettáját bemutatni, nagy hangsúlyt fektetve az elérhető árakra is!

A családomon kívül a munkám is boldoggá tesz, hiszen óriási érzés, hogy telefonálnak a kismamák, beszámolva a pozitív terhességi tesztről vagy arról, hogy  a terhesség megtartásánál beváltak az általam ajánlottak és megszületett a kisbabájuk. Sokszor „csak úgy” hívnak, kis bátorításért. Néha bizonytalanok, hogy a tesztjük pozitívnak számít-e. Számomra minden telefon hívás egyformán fontos és remélem, hogy még sok anyuka fog felhívni a jövőben ezzel a mondattal:

„Sikerült! Pozitív lett a tesztem!”  

Kérdéseitek várom szívesen."

Gergely Veronika

BABAPROJECT csapattag és hormon egyensúly tanácsadó