Hormontanácsadás

ELÉRHETŐSÉGÜNK: konzultacio@babaproject.hu

Gergely Veronika hormonegyensúly tanácsadó vagyok.

Tíz évvel ezelőtt érlelődött meg bennem az a gondolat, hogy segítséget nyújtsak olyan pároknak akiknél nem jön a baba. Három gyermekes családanyaként nem kellett sokat gondolkodnom azon, mit érezhet egy olyan nő aki gyermek után vágyódik. Hiába...                                                                                        

Sokszor apró megoldásokon múlik a siker! Nem egyszer pedig lelki gátja van a fogantatásnak.                                         

Ismereteimet napról napra bővítem, hogy mindig naprakész információkkal láthassam el, aki hozzám fordul segítségért.Számos internetes portálon vagyok szakértő, rendszeresen tartok előadásokat.

Lehetőség van konzultációra, amely lehet személyes, e-mailen vagy telefonon folytatott megbeszélés. A konzultáción meghallgatom a leendő kismamát, tanácsokkal és információkkal látom el, amiből azt használ fel, amit jónak lát. Ha esetleg nem járt még bizonyos vizsgálatokon vagy nőgyógyásznál, hangsúlyozom annak fontosságát!

Miután a konzultációra való igény megnövekedett úgy döntöttem, hogy egy gyorsabb lehetőséget találok annak érdekében, hogy mindenki választ kaphasson kérdéseire és minél előbb elkezdhesse a terápiát.

Nem csak a teherbeesés az egyetlen téma, hanem a változókori tünetek és ezek enyhítése is. Sőt azt a fontos témát is körbejárjuk, mit tehetünk annak érdekében, hogy kislányunk már  időben odafigyeljen az egészséges életmódra, ezzel együtt hormonháztartásának védelmére. Nem is gondolnánk milyen egyszerű dolgokról is van szó!

Az oldal webáruház részében pedig igyekszünk a babatervezéssel, a kismamák kényelmével és a babaápolással kapcsolatos termékek széles palettáját bemutatni, nagy hangsúlyt fektetve az elérhető árakra is!

 

A családomon kívül a munkám is boldoggá tesz, hiszen óriási érzés, hogy telefonálnak a kismamák, beszámolva a pozitív terhességi tesztről vagy arról, hogy  a terhesség megtartásánál beváltak az általam ajánlottak és megszületett a kisbabájuk. Sokszor „csak úgy” hívnak, kis bátorításért. Néha bizonytalanok, hogy a tesztjük pozitívnak számít-e. Számomra minden telefon hívás egyformán fontos és remélem, hogy még sok anyuka fog felhívni a jövőben ezzel a mondattal:

„Sikerült! Pozitív lett a tesztem!”                                                                              

 

 

Fontos tudnivaló: az általunk elmondottak fontos információkat tartalmaznak, de nem helyettesítik a szakszerű orvosi vizsgálatot és véleményt, csupán kiegészítik azt!

A kozmetikumok és táplálék kiegészítők nem tekinthetők gyógyszereknek vagy gyógyhatású készítményeknek és nem alkalmasak betegségek kezelésére, azok megelőzésére, illetve gyógyhatással sem rendelkeznek. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve szakszerű orvosi ellátást.

A honlapon található információk tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, nem az OÉTI vagy az Országos Gyógyszerészeti Intézet (OGYI) szakvéleményei.

Betegségével kapcsolatban kérje orvosa vagy gyógyszerésze szakvéleményét.

 

 

Webáruház készítés
shopmania.hu olcso.hu kirakat.hu arcedula.hu